Vart är vi på väg? Välkommen på ett nätverksmöte med trendspaning inför 2019

Vart är vi på väg? Välkommen på ett nätverksmöte med trendspaning inför 2019

Välkommen på ett nätverksmöte med trender och spaningar framåt

Telekom, är det nu det händer? Vi står inför oroliga tider på många sätt, konjunkturer som vänder, politisk osäkerhet och globala utmaningar. Under många år har vi sagt att nu händer det. Mycket har passerat i hype-kurvan, en del har blivit av och annat har inte lyft.

Men det är under allvaret som prövningarna kommer och nu ser vi att saker börjar hända på riktigt. Tekniker som vi pratade om tidigare blir nu väl fungerande funktioner. Några exempel som vi har sett lanseras stort är t ex eSim, Botar, AI, 5G och mycket mer.

Bertil Nordlund och Jukka Ristijärvi har analyserat marknaden och ställt samman de starkaste trenderna för 2019 och framåt som vi har att förhålla oss till.

Jukka Ristijärvi och Bertil Nordlund. Foto: Alf Kjeller

Innehåll

Bertil Nordlund, Knowit och Jukka Ristijärvi, Telemanagement har analyserat marknaden och ställt samman de starkaste trenderna för 2019 och framåt som vi har att förhålla oss till. På nätverksmötet kommer dessa att presenteras tillsammans med handfasta råd.


Agenda

08:30-09:00 Samling och mingel
09:00-09:45 Bertil Nordlund och Jukka Ristijärvi: Spaning och trender 2019 och framåt
09:45-09:55 Frågor och diskussion
09:55-10:00 Avslut


Tid och plats

Datum: Onsdagen 13 februari
Tid: 09:00-10:00
Plats: The Park, Sveavägen 98, Stockholm


Välkommen med din anmälan genom ett mail till vår generalsekreterare Alf Kjeller via denna länk.

Nätverksmötet är till för de på ditt företag som arbetar med telekom så ta gärna med dig några kollegor. Nätverksmötet är gratis för dig som arbetar på ett medlemsföretag, men om du anmält dig och inte dyker upp, blir det en ”no-show” avgift på 490 kr om du inte avanmält dig senast 24 timmar innan. Om du inte tillhör ett medlemsföretag är du också välkommen, men då kostar nätverksmötet 2 000 kronor. Sista dag för anmälan är den 7 februari.

Om du inte kan närvara på plats finns det möjlighet att närvara via Skype.

Välkommen!