Bertil och Jukka på spaning igen

På allmän begäran återkommer detta populära ämne i år igen.

Covid-19 har satt sina spår och påverkat våra arbetssätt snabbare än vad i trodde var möjligt. Arbete har blivit något man gör, snarare än en plats och tid. Det har vi förstått innebörden av då många av oss som har möjligheten jobbar hemifrån. Papperslösa kontoret inträffade aldrig utan det blev kontorslösa arbetet istället. Digitaliseringen är inte längre bara att mötas digitalt, utan frågan är snarare hur vi kan jobba smartare.

– Vad detta har för konsekvenser kan vi ana en del av men vi är bara i början på en förändring som går allt snabbare, säger Bertil Nordlund och tillägger att är det en sak vi lärt oss under det senaste året är att vi är förändrings villiga när det verkligen krävs.

– Digitalisering och hållbarhetstänk går igen i de flesta organisationer numera. Corona har gett många ledare i företag och organisationer insikter om var nycklarna finns till mer effektivisering. Det som tidigare var Green-washing” är nu en stark drivkraft till att verkligen ta nya steg.

Bertil och Jukka som båda har en mycket lång erfarenhet av telekombranschen tar i år en titt på de viktiga trenderna i marknaden. Hur den kommer att utvecklas, vilka effekter digitaliseringen ger samt hur vi som användare och ansvariga för detta viktiga område påverkas. Detta och mycket annat kommer 2021 års spaning att göra en överflygning kring.

Det kommer också bli en del neddykningar i praktiska och jordnära frågeställningar som kan vara till nytta redan under de närmast kommande åren.

Tid och plats

Datum: Måndagen den 21 juni
Tid: 09:00-10:00
Plats: Digitalt via Teams. Länk skickas till anmälda innan mötet.

Agenda

08:45–09:00 Incheckning
09:00–09:40 Trendspaning med Bertil Nordlund och Jukka Ristijärvi
09:45–09:55 Frågor och diskussion
09:55–10:00 Avslut

Om våra spanare

Jukka Ristijärvi

Jukka Ristijärvi är fd VD på Redway och arbetar nu på bolaget som senior rådgivare och trendspanare. Hans specialområden är bland annat trend-, och marknadsanalys, strategisk analys och rådgivning samt stöd till lednings-, och styrgrupper. Jukka arbetar också som moderator och föreläsare. Fram till 2018 var Jukka ordförande i NTK.

Bertil Nordlund

Bertil Nordlund arbetar som senior managementkonsult på Knowit. Hans specialområden är strategier, sourcing, omvärldsanalys och rådgivning. Bertil är sedan 2018 ordförande i NTK. 

Anmälan

Nätverksmötet är till för de på ditt företag som arbetar med telekom så ta gärna med dig några kollegor.

Nätverksmötet är gratis för dig som arbetar på ett medlemsföretag. Om du inte tillhör ett medlemsföretag är du också välkommen, men då kostar nätverksmötet 495 kronor.

Sista dag för anmälan är den 17 juni. Välkommen!

Anmälningsformulär

10 + 9 =