Microsoft Teams – med eller utan telefoni?

Teams har varit räddningen för många organisationer under Covid-19. Hemarbetet har mer än dubblerat antal användare och antal möten. Samtidigt kommer ny funktionalitet som gör användarupplevelsen mycket bättre. Även den mest oerfarna användaren både kan och vill boka möten, chatta, ringa och genomföra möten. 

Vi har länge pratat om Teams-telefoni men förutom några early adopters och en del pilotcase har vi inte sett så mycket av det på den svenska marknaden. Samtidigt vet vi att alla leverantörer förbereder sina lösningar med integrationer till Teams och att Microsoft jobbar hårt inom telefoniområdet.  

Men behöver alla ha Teams-telefoni? 

På mötet gästas vi av Mårten Hellebro, Microsoft MVP & Senior Cloud Architect  CloudWay. Mårten har jobbat länge med Microsoft, Teams och telefoni.

Sedan en tid tillbaka är han på CloudWay och jobbar med ett antal intressanta case och har många bra och praktiska tips vad som fungerar och hur man kan tänka när det gäller telefoni i Teams.

Om Mårten Hellebro

Mårten har en lång telefonibakgrund och har sedan slutet på 90-talet arbetat med telefonilösningar kopplade till Microsofts olika initiativ genom åren.

Sedan ett par år tillbaka är det i princip uteslutande Microsoft Teams som gäller och i rollen som Cloud Architect på CloudWay har han hjälpt många kunder igång med Teams, både med och utan telefoni. 

Mårten är initiativtagare till Teamsdagen, Nordens största Teams-event och han är en av hostarna i Teamspodden 

Tid och plats

Datum: Torsdag 21 januari
Tid: 09:00-10:00 (samling från ca 08:45)
Plats: Digitalt via Zoom (länk kommer till anmälda)

Agenda

08:45–09:00 Incheckning
09:00–09:20 Mårten Hellebro, CloudWay
09:20–09:55 Frågor och diskussion
09:55–10:00 Avslut

Anmälan

Nätverksmötet är till för de på ditt företag som arbetar med telekom så ta gärna med dig några kollegor. Detta nätverksmöte är gratis för alla.

I normala fall är nätverksmöten gratis enbart för medlemsföretag. Övriga är också alltid välkomna, men då kostar nätverksmötet 2 000 kronor.

Sista dag för anmälan är den 19 januari. Välkommen!

Anmälningsformulär

12 + 7 =