Headset och laptop. Nya telefonin?

Från traditionell kontorstelefoni till Skype – Nätverksmöte 27 september

På höstens första nätverksmöte 27 september tittar vi på ett case där Pensionsmyndigheten införde Microsoft Lync/Skype för sin kontorstelefoni istället för en mer traditionell KST-lösning.

Vad var bakgrunden till beslutet och hur gick migreringen? Hur blev kostnadsbilden efter bytet? Vad tycker användarna och myndigheten efter att ha haft denna tekniska lösning i ett antal år? Vad gick bra och vad gick mindre bra vid bytet?

Vad är nästa steg och vilka utmaningar finns det idag? Bygger vi som organisationer in oss i tekniska lösningar där vi inte kan kommunicera på ett bra sätt med andra organisationer? Hur ser det ut hos din organisation med kommunikationer med andra?

Innehåll

Pensionsmyndigheten berättar om hur de gick från traditionell kontorstelefoni till Microsoft Lync/Skype. Hur kostnadsbilden förändrades, hur projektet gick samt hur användarna upplevde bytet. I samband med det blir det tid för diskussion.

Agenda

08:30–09:00 Samling, mingel och fika
09:00–09:40 Pedra Herdegen, Pensionsmyndigheten
09:45–09:55 Frågor och diskussion
09:55–10:00 Avslut

Tid och plats

Datum: Onsdag 27 september
Tid: 09:00-10:00 (samling från 08:30)
Plats: The Park, Sveavägen 98, Stockholm, T-bana Rådmansgatan

För dig som inte kan vara på plats finns det möjlighet att vara med via Skype.

Välkommen med din anmälan genom ett mail till vår generalsekreterare Alf Kjeller. Nätverksmötet är till för de på ditt företag som arbetar med telekom så ta gärna med dig några kollegor. Nätverksmötet är gratis för dig som arbetar på ett medlemsföretag, för övriga kostar deltagandet 2 000 kronor.

Sista dag för anmälan är den 22 september. Välkommen!