Planerade nätverksmöten under våren

Det blir en ny spännande vår med NTK. Alla vårens datum är spikade och vi arbetar för fullt med teman och föreläsare. Så välkommen att redan nu boka följande i din kalender:

13 februari kl 0900-1000

Tema: “Framtidsspaning och trender 2020. Vad händer under året och hur påverkar det oss?”. Det är dags att anmäla dig till detta nätverksmöte om du inte redan gjort det. Inbjudan är ute och du hittar den här.

17 mars kl 0900-1000

Tema: “Vad hände med aktivitetsbaserade arbetsplatser? Hur får man kontoret att fungera när vi kommunicerar mer än någonsin via olika media?”. Det råder stor begreppsförvirring och det görs en rad dåliga projekt som trotsar väldigt mycket fakta som vi numera börjar få koll på. Ett komplext ämne som kräver seriösa processer. Jonas Falkredogör för det senaste i branschen och vad du ska tänka på när du sätter upp en modern arbetsplats. Inbjudan kommer i februari.

16 april kl 0900-1000 följt av årsmöte för föreningen

Temat kommer vara digitala fastigheter, smartare funktioner och tjänster för oss hyresgäster och medarbetare. I anslutning till detta nätverksmöte kommer vi också ha vårt årsmöte.  Mer info kommer inom kort.

3 juni kl 0900-1000

Vi arbetar med tema och information kommer inom kort.

Förslag på teman?

Om du har förslag på teman och föreläsare så är du hjärtligt välkommen att kontakta oss. Lämpligen via ett mail till vår generalsekreterare Alf Kjeller.