Aktuellt

Blogginlägg och nyheter från NTK
Kallelse till årsmöte

Kallelse till årsmöte

Kallelse

Medlemmarna i NTK kallas härmed till NTKs digitala årsmöte den 26 april 2022 klockan 09:00.

Avveckling av föreningen

Svaret som styrelsen erhöll på det mail som skickades till alla medlemmar i januari var att ingen av medlemmarna ställer sig till valberedningens förfogande och att flera dessutom är tveksamma till fortsatt medlemskap. Styrelsen har därför valt att arbeta vidare med alternativet att lägga ner föreningen. På årsmötet kommer styrelsen att föreslå att det formella beslutet fattas.

Anmälan

Anmäl medverkan i årsmötet senast den 22 april via e-post till: alf@telekomanvandare.se.

De som anmält sin närvaro kommer få en länk till mötet via mail. Årsmöteshandlingar kommer finnas på denna webbplats en vecka innan årsmötet.

Välkommen och trevlig påsk när det blir dags!

På uppdrag av NTKs styrelse
Alf Kjeller

 

Komplettering med handlingar inför årsmötet

Inbjudan: IT, dataskydd och säkerhet

Inbjudan: IT, dataskydd och säkerhet

Välkommen till NTK:s seminarium den 9 februari som summerar de juridiska händelserna 2021 inom IT, dataskydd och säkerhet, samt blickar in i de nyheter som kommer 2022.

läs mer
Inbjudan: Vad händer med 5G och därefter?

Inbjudan: Vad händer med 5G och därefter?

Välkommen till nytt nätverksmöte 18 november med temat: Vad händer med 5G och därefter? Status, möjligheter och hinder i ett allt mer digitaliserat samhälle. Vi gästas av Stefan Alfredsson, universitetslektor vid institutionen för Matematik och Datavetenskap inom Karlstads Universitet.

läs mer
Inbjudan: Hackaton – medborgardriven innovation

Inbjudan: Hackaton – medborgardriven innovation

Välkommen till höstens första nätverksmöte Den 16 september 2021  välkomnar vi ”hackatondrottningen” Ann Molin.  Hackaton har utvecklats rasande fart och etablerat sig som en företeelse som på ett modernt och effektivt sätt tar sig an många framtids- och...

läs mer
Förändringar i styrelsen

Förändringar i styrelsen

Vid årsmötet i juni valdes en delvis ny styrelse. Vi välkomnar Pernilla Norman från Advokatfirman LexIt som ny ledamot i styrelsen och Pedra Herdegen som ny revisor.

läs mer
Inbjudan: Spaning 2021 och framåt

Inbjudan: Spaning 2021 och framåt

Bertil och Jukka på spaning igen På allmän begäran återkommer detta populära ämne i år igen. Covid-19 har satt sina spår och påverkat våra arbetssätt snabbare än vad i trodde var möjligt. Arbete har blivit något man gör, snarare än en plats och tid. Det har vi...

läs mer