Aktuellt

Blogginlägg och nyheter från NTK
Glad höst!

Glad höst!

Glad höst!

Ja, eller vad säger man? Glad sommar, god jul och gott nytt år är ju självklarheter, men hösten?

Kanske så att ingen någonsin sett hösten som något att fira? Men kära medlemmar, nu finns det all anledning att fira hösten!

I NTK har vi laddat rejält inför den kommande hösten och har hela tre intressanta nätverksmöten i oktober, november och december.

Vi börjar med att nyfiket förstå kundservice och kontaktcenter tillsammans med Arbetsförmedlingen. Därefter följer vi upp vårens tema med tillgänglighet och tillgång till våra nät och samhällskritiska funktioner. Året avslutas sedan i juridikens tecken.

Ja som ni hör, full fart och mycket intressant!

Så, Glad höst!

Bertil Nordlund
Ordförande

Nytt nyhetsbrev ute

Nu är nyhetsbrevet för juni ute. Innehållet denna gång är bland annat information om kommande nätverksmöten i höst, NTK spanar kring operatörsmarknaden i Sverige, rapport från årsmötet och självklart en sommarhälsing nu i dessa semestertider.

läs mer

Trevlig sommar!

Under våren har vi i NTK både spanat in i framtiden och fått höra Norrtälje kommun berätta om hur otroligt viktig en fungerande telekommunikation är när det uppstår kriser i samhället.

läs mer

Ny styrelse

Vid årsmötet nu i april slutade några kända ansikten och det valdes en ny styrelse för verksamhetsåret 2019-2020. På årsmötet gjordes också stadgeändringar så styrelsen kan innehålla färre medlemmar än tidigare och revisorn är numera både en ekonomi och...

läs mer

Nätverksmötet 4 juni inställt

Det planerade nätverksmötet 4 juni är tyvärr inställt. Vi kommer lägga in ett extra nätverksmöte under hösten istället och återkommer inom kort med nya datum.

läs mer

Påminnelse: Nätverksmöte 8 april

Välkommen till nätverksmöte 8 april Hur påverkas vårt gemensamma behov av digitala tjänster och ständig uppkoppling när det blir mörkt överallt under lång tid? Inget internet, ingen mobil täckning, ingen möjlighet att ladda? Vad händer då? Ja – i det läget är det inte...

läs mer