Aktuellt

Blogginlägg och nyheter från NTK
Dags för årsmöte

Dags för årsmöte

Dags för årsmöte

Det är dags för årsmöte för NTK. Årsmötet blir den 16 april 2020 klockan 09:00 på The Park, Sveavägen 98, Stockholm. Eftersom läget är som det är kan det bli att mötet blir helt digitalt. Vi får återkomma närmare kring det.
De registrerade kontaktpersonerna har fått kallelse och årsmöteshandlingar till den mail vi har registrerat. Om du som kontaktperson inte har fått något mail eller om du är osäker eller vill ändra kontaktperson så är du välkommen att höra av dig.
Sista anmälningsdag är den 13 april 2020. Anmäl dig via e-post till vår generalsekreterare Alf Kjeller.

Valberedningens förslag

Valberedningens förslag till styrelse, revisorer och valberedning kommer i separat mail innan årsmötet. För att komma i kontakt med Valberedningen kontakta Alf Kjeller.

Motioner

En medlem har rätt att få ett ärende behandlat på årsmötet (s. k. motion). För att en motion skall behandlas på årsmötet skall motionen vara styrelsen tillhanda senast 14 dagar före årsmötet. Motion kan mailas till Alf Kjeller.
Välkommen!
På uppdrag av NTKs styrelse
Alf Kjeller
Ändrade planer

Ändrade planer

I och med det rådande läget har vi valt att förändra planeringen av våra nätverksmöten. Bland annat har nätverksmötet den 17 mars ställts in.

läs mer
Fakturering av medlemsavgifter

Fakturering av medlemsavgifter

Idag har flertalet av fakturorna för årets medlemsavgift skickats ut. I mesta möjliga mån har vi försökt använda oss av e-faktura eller motsvarande.

läs mer
Röstens återkomst

Röstens återkomst

I torsdags hade vi vårt nätverksmöte kring framtidsspaning. Bland annat kunde vi konstatera att telefonin och rösten är tillbaka.

läs mer
Störningar på webben

Störningar på webben

Just nu har vår leverantör driftstörningar vilket påverkar laddningstid på vår web. Vi beklagar detta och hoppas det åtgärdas snabbt.

läs mer