Aktuellt

Blogginlägg och nyheter från NTK
Bäste medlem och kollega i branschen!

Bäste medlem och kollega i branschen!

Bäste medlem och kollega i branschen!

Aldrig tidigare har väl vår förmåga att kommunicera digitalt satts på större prov än nu. Vad kan man göra digitalt? Affärer? Förhandlingar? Styrgruppsmöten? Workshops? Kickoff? Fika? 

Ja för två månader sedan var svaret på många av frågorna NEJ! Men efter att ha testat (finns liksom inget alternativ) så är svaret JA! I vissa fall, t.ex. systempresentation vill jag t.o.m. påstå att filmen överglänser en demo i ett konferensrum. 

Det som också är intressant är att allt vi använder fanns ju redan! Teams, Zoom, Adobe, ja allt vad det heter var ju där före coronan, vi hade bara inte börjat använda, på riktigt. Än en gång har tesen att det inte är den tekniska utvecklingen som hindrar oss, det är vi själva. Och en sak är nog säker, oavsett virus eller inte, vi har ett annat arbetsliv framför oss. 

 Men, NTK kommer tillbaka som det var! Vår ambition att vara ”din kollega i branschen” består. Så allt som var tänkt att gå av stapeln våren 2020 flyttas helt enkelt till hösten 2020, med start den 16 september. Vi planerar även för en heldag i kommunikationens tecken under oktober, så håll utkik! Programmet ligger snart i tryckpressen och på hemsidan.  

Nu håller vi tummar och tår för att viruset snart ger vika och vi kan komma till det nya normala. Ta hand om er! 

Bertil Nordlund
Ordförande 

Save the date – planerade nätverksmöten i höst

Save the date – planerade nätverksmöten i höst

Vi vet inte hur det kommer vara i höst än med tanke på Covid-19, men vi har planerat in kommande nätverksmöten utfall vi kan återgå till någorlunda normal verksamhet. Nytt för i år är att vi planerar en heldag i oktober.

läs mer
Förändringar i styrelsen

Förändringar i styrelsen

I förra veckan höll NTK sitt ordinarie årsmöte och förutom sedvanliga årsmötesfrågor blev det förändringar i styrelsen.

läs mer
Glad påsk!

Glad påsk!

Vi önskar er alla en Glad Påsk! Vi hoppas ni får en så skön påskhelg ni kan få och att ni alla har hälsan med er!

läs mer
Dags för årsmöte

Dags för årsmöte

Den 16 april är det dags för årsmöte. Kallelse. har gått ut till alla kontaktpersoner nu i dagarna. Eftersom läget är som det är kan det bli att mötet blir helt digitalt.

läs mer
Ändrade planer

Ändrade planer

I och med det rådande läget har vi valt att förändra planeringen av våra nätverksmöten. Bland annat har nätverksmötet den 17 mars ställts in.

läs mer
Fakturering av medlemsavgifter

Fakturering av medlemsavgifter

Idag har flertalet av fakturorna för årets medlemsavgift skickats ut. I mesta möjliga mån har vi försökt använda oss av e-faktura eller motsvarande.

läs mer
Röstens återkomst

Röstens återkomst

I torsdags hade vi vårt nätverksmöte kring framtidsspaning. Bland annat kunde vi konstatera att telefonin och rösten är tillbaka.

läs mer