Dina kollegor i branschen

Nätverket för telekomanvändare

NTK är en nätverks- och påverkansorganisation. Vi hjälper dig och ditt företag in i framtidens kommunikation. Vi ger dig möjlighet att skapa dig ett brett kontaktnät och nya kollegor i branschen.

 

Bli medlemLäs mer

Kommande nätverksmöten

Inbjudan kommer via mail och som nyhet här på hemsidan några veckor innan mötet, men reservera gärna datum och tid i din kalender redan nu.

17 mars

Återinsatt tema: "Vad hände med aktivitetsbaserade arbetsplatser? Hur får man kontoret att fungera när vi kommunicerar mer än någonsin via olika media?"

Det råder stor begreppsförvirring och det görs en rad dåliga projekt som trotsar väldigt mycket fakta som vi numera börjar få koll på. Ett komplext ämne som kräver seriösa processer. Jonas Falk redogör för det senaste i branschen och vad du ska tänka på när du sätter upp en modern arbetsplats. Inbjudan kommer i februari.

16 april

Den 16 april kommer vi ha både vårt årsmöte och ett nätverksmöte. Temat kommer vara digitala fastigheter, smartare funktioner och tjänster för oss hyresgäster och medarbetare. Mer info kommer inom kort.

3 juni

Vi återkommer inom kort med vilket tema nätverksmötet kommer ha.

Studiebesök

Precis som tidigare har vi planer på att försöka ordna några studiebesök. Information kommer.

Våra nätverksmöten är frukostmöten i Stockholm mellan 0900-1000 om inte annat anges.

Nätverksmöten är gratis för dig som arbetar på ett medlemsföretag, men om du anmält dig och inte dyker upp, blir det en "no-show" avgift på 490 kr.

Om du inte tillhör ett medlemsföretag är du också välkommen, men då kostar nätverksmötet 2 000 kronor.

Om du tillhör ett medlemsföretag och inte kan närvara på plats finns det möjlighet att närvara via Skype.

Aktuellt

Röstens återkomst

Röstens återkomst

I torsdags hade vi vårt nätverksmöte kring framtidsspaning. Bland annat kunde vi konstatera att telefonin och rösten är tillbaka.

läs mer

Bli medlem

Gör som många andra företag och organisationer – bli medlem i Sveriges enda nätverk för professionella telekomanvändare och träffa era kollegor i branschen.